Opblaasbare Escaperoom huren

350,00

incl. BTW

289,26

excl. BTW

Opblaasbare Escaperoom huren
>
  • Opblaasbare Escaperoom huren
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Opblaasbare Escaperoom huren - SensationAir De Peel

Zijn jullie opzoek naar een uitdagende en unieke escaperoom voor bij jullie op locatie? Zoek niet langer, SensationAir De Peel verhuurt namelijk een opblaasbare, en dus mobiele, escaperoom. Deze unieke escaperoom, is dan ook een ware attracties en tof uitje voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en helaas is het benodigde studieboek nergens meer te krijgen. De enige oplossing voor jullie, inbreken in de bibliotheek, om het boek alsnog te bemachtigen. Na het binnen treden van deze bibliotheek, hebben jullie slechts 60 minuten de tijd, om de ontsnapping tot een goed eind te brengen. Durven jullie deze uitdaging aan?

Naast de escaperoom, welke uit 5 kamers bestaat, wordt er ook standaard een geluidssysteem meegeleverd, om de beleving verder aan te kleden. De game kan gespeeld worden met 1 tot maximaal 8 personen. Deze opblaasbare attractie is 10x6x2,5 meter, door de hoogte van 2,5 meter is deze gave attractie in veel gevallen ook binnen te plaatsen, indien jullie over een grote binnenruimte beschikken.

Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit deze spannende escaperoom?

 

Deze Opblaasbare Escaperoom is dan ook zeer geschikt voor Middelbare en Hoge scholen, het zijn uitdagende puzzels waardoor het voor al deze leeftijden en volwassenen zeer geschikt is. 

 

Prijzen (zijn inclusief 1 – maal uitleg en bezorging*, opzetten en afbreken):

  • 1 dag – €350,-
  • 3 dagen – €650,-
  • 5 dagen – €1000,-
  • 7 dagen – €1250,-

*Bezorging in regio Liessel, daarbuiten worden extra reiskosten berekend. 

Deze escaperoom spelen met jullie groep op onze activiteiten locatie in Liessel? Ook dat is mogelijk, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Sensation Air De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren en omstreken. 

Extra Productopties10,00

incl. BTW

8,26

excl. BTW

Creëer makkelijk een stroompunt met deze 25 meter lange haspel!

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen