Spektakel pakket huren

1.115,00

van 

incl. BTW

995,00

incl. BTW

822,31

excl. BTW

Spektakel pakket huren discountoverlay
>
  • Spektakel pakket huren
<

Omschrijving

Spektakel pakket huren - SensationAir De Peel

Opzoek naar een stoer, uitdagend en MEGA GAAF aanbod? Huur dan ons Spektakel pakket, en een spektakel dat gaat het worden, beloofd! Dit pakket bestaat namelijk uit 4 toffe onderdelen.

  • Het eerste onderdeel is het Sumo Worstelen, heis jezelf in het pak en ga de uitdaging aan, welke speler is het sterkste? 
  • Daarna is het de beurt aan het Bumper voetbal, ook wel Bubble Football genoemd, welk team blijft overeind en weet de meeste doelpunten te maken?
  • Het derde onderdeel is de enige echte Rodeostier. Welke cowboy weet het langste op onze losgeslagen Rodeostier te zitten?
  • Als laatste voegen we nog onze spectaculaire stormbaan Leger toe aan dit pakket. Deze stormbaan van maar liefst 26,5(!) meter is een ware uitputtingslag.

Durf je het na het lezen van deze tekst nog aan? Huur dan nu direct het spektakel pakket! Dit pakket is zeer geschikt voor buurtfeesten, zeskampen en vrijgezellenfeesten. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze producten door ons te laten bezorgen en om gebruik te maken van onze op- en afbouwservice. 

SensationAir De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren en omstreken.

Extra Productopties


10,00

incl. BTW

8,26

excl. BTW

Creëer makkelijk een stroompunt met deze 25 meter lange haspel!

Een beoordeling toevoegen